“Toen het nu avond werd, bracht men vele bezetenen tot Hem; en Hij dreef de geesten uit met zijn woord en die ernstig ongesteld waren genas Hij allen” (Matteüs 8:16) NBG ’51.
In het verleden werden er veel mensen, wiens leven geen hoop of oplossing meer had, voor de Here Jezus gebracht, zodat Hij hun kon helpen door Zijn immense kracht – de kracht van het geloof. Degenen die een negatieve energie op zich hadden werden bevrijd en wie ongeneeslijk ziek was of aan een pijn leed werd genezen.
Dezelfde kracht, de kracht van het geloof, is vandaag de dag net zo actief, sterk en effectief als in de dagen van Jezus. Daarom hebben wij de leden van de UKGR gevraagd om op zondag 27 januari mensen naar het UKGR Centrum te brengen wiens leven hopeloos of moedeloos lijkt. Zodat wij hen kunnen helpen, zoals Jezus dat deed. Genezing voor degenen die ziek zijn of pijn lijden, hoop voor degenen die verdrukt en depressief zijn, een uitweg tonen voor degenen wiens wegen en doelen geblokkeerd zijn enz.
Bent u iemand die zelf door een situatie heen gaat waarvan u niet meer weet wat u moet doen om eruit te komen, dan kunt u deze dag niet missen. Het zal een dag van sterke gebeden en counseling zijn, een dag van kracht en een uitweg.
Zondag 27 januari om 10u in alle UKGR Centra