Sinds ik zeventien jaar oud ben heb ik mijn moeder zien lijden aan hoge bloeddruk. En aangezien ik grote veranderingen in mijn leven heb gezien, sinds ik naar het UKGR Centrum kwam, besloot ik om gebedskettingen te volgen in haar voordeel.
Elke donderdag ging ik naar de bijeenkomsten en daar streed ik voor mijn moeder, die in Suriname woont. Op een gegeven moment kreeg ik te horen dat
het helemaal niet goed met haar ging. Zij was in het ziekenhuis opgenomen, omdat zij leed aan kortademigheid, maagklachten en een bloeddruk van boven de 200. In plaats dat deze situatie mij ontmoedigde, werd ik nog opstandiger en bleef ik voor mijn moeder vechten in geloof. Het was heel merkwaardigd, elke keer dat ik donderdags naar de gebedsketting voor de familie kwam om voor mijn
moeder te strijden, kreeg ik na de bijeenkomst slecht nieuws te horen over mijn moeder.
Uiteindelijk kwam het zover dat zij in een slechte staat in het ziekenhuis werd opgenomen. Ze kon niet lopen en het zag er naar uit dat ze haar laatste adem wilde uitblazen. Maar ik belde mijn moeder en gebruikte de kracht van mijn geloof. Die dag kon ze weer lopen en begon ze mensen in haar ziekenhuiskamer te helpen alsof zij een verpleegster was.
Later bleek dat de dokters hadden geconstateerd dat zij lekkende hartkleppen had en dat ze daarom een pacemaker nodig had, maar ik gebruikte weer de kracht van mijn geloof en na een onderzoek gedaan te hebben konden de dokters helemaal niets meer vinden.
Het gaat nu helemaal goed met mijn moeder.
Zij is helemaal gezond en maakt het goed.
Carmen Donk
NB: de UKGR beweert geen mensen te kunnen genezen, maar gelooft dat God dat kan. Volg ALTIJD uw dokters advies op!