Het Cenakel van de Heilige Geest in Suzuka, Japan, werd heropend in September. Er waren verschillende mensen in de bijeenkomst die voor het eerste keer aanwezig waren in de UKGR en anderen die van nabij gelegen steden kwamen.
Pastor Valdir Souza, die verantwoordelijk is voor het evangelische werk van de UKGR in Japan, bad sterk voor alle aanwezigen. Hij benadrukte hoe belangrijk het is dat men de wortels van de problemen dient te vinden en daarna te verwijderen. Vervolgens werd er een sterke aanroeping gedaan voor allen die de wortels van hun problemen wilde verwijderen en hun levens aan God wilde overgeven.
“Ongeveer 1 jaar geleden nam ik deel aan de diensten in Suzuka. Toen ik kwam had ik veel problemen in mijn huwelijk, maar door de begeleiding die ik ontving, hebben mijn man en ik geleerd hoe we het geloof konden gebruiken en zodoende hebben we alle problemen overwonnen. Elke dag zegent God ons”, vertelde Priscila Gonzales.
De pastor beëindigde de gezegende bijeenkomst door het nieuwe cenakel te zalven en door pastor Sidnei Fukuoka, die verantwoordelijk is voor het evangelische werk in Suzuka, te zegenen. Het was een speciale dag en een ieder die deelnam ging naar huis met kracht en de zekerheid van de overwinning.