MoedersHet gebed van een moeder is zeer waardevol, zij heeft autoriteit over haar kinderen en haar woorden kunnen zegenen of vervloeken. In deze huidige maatschappij is de zorg van een moeder constant vanwege het gemak van de slechte invloeden via internet, school, de buurt en ga zo maar door. Hoe bescherm je een kind vandaag de dag? Hoe kan ik hem/haar een waardige toekomst garanderen? Alleen door middel van het intelligente geloof.
Voor dit bestaat het Project Moeders in Gebed. De moeders komen wekelijks bijeen met verschillende situaties maar hebben één ding in gemeen de onvoorwaardelijke liefde voor hun kinderen. Samen verenigen zij het geloof in het belang van hun kinderen.
Als jij of als je iemand kent die zal profiteren van dit Project deel dan dit idee en wees een ondersteuner die dit Project zal bemoedigen en delen via sociale netwerken.
IMG_0295Een ervaring van moeders in gebed
Mijn gebedsvraag sinds dat Moeders in Gebed begon was voor een verandering in mijn dochter, want zij was erg rebels, ze luisterde niet meer naar me en zo kwam er een einde aan onze communicatie.
Ik keek alleen naar haar fouten en zag mijn eigen fouten niet.
Sinds een paar maanden geleden heeft God me laten zien dat als ik een verandering in mijn dochter wenste te zien dat ik eerst moest veranderen. Het besef kwam niet meteen dat ik eerst moest veranderen.
Het heeft even geduurd voordat ik het vertrouwen van mijn dochter terug had.
Ik veranderde de mijn manier van praten en handelen jegens haar. Ik begon haar te begrijpen en naar haar te kijken niet alleen als mijn dochter maar ook als een ziel.
Vandaag is ze meer open naar mij toe, ik zie dat ik mijn dochter weer terug heb.
En het belangrijkste is, vandaag strijdt ze samen met God voor haar eigen leven.
Ik ga blijven strijden om een beter moeder te kunnen zijn, want ik weet dat ik nog meer te veranderen heb.
Ik ben God dankbaar voor Moeders in Gebed, voor alle boodschappen van geloof en voor alle begeleidingen dat Hij mij geeft omdat dat heeft mij geholpen en mijn ogen geopend.
Maria Clara Brites