Voor iets om te veranderen is het noodzakelijk dat wij op een andere manier handelen. Als het u in 2011 ontbrak aan de steun die u nodig had om uw blokkades te overwinnen, dan zult u in 2012 de enige onvoorwaardelijke Steun krijgen!
Maar… zal 2012 beter worden?
Ongeveer één week voor het einde van het jaar voelt u zich beladen met een teleurstellend gevoel omdat het onmogelijk was om uw behoeftes of persoonlijke doelen behaald te zien. Daarbovenop voelt u ook dat in de moeilijke momenten, waar u door heen ging, er niemand was om u te helpen…
Kom en leer de Enige Persoon kennen die ons ten tijde van desoriëntatie kan oriënteren; ten tijde van misleiding, kan troosten; ten tijde van ontmoediging, kan bemoedigen en ten tijde van zwakheid, kracht kan geven.
Het Woord van God toont ons dat toen de profeet Elija zich in een situatie bevond, waarbij hij zich zowel lichamelijk als geestelijk verzwakt voelde, God hem brood gaf en daarmee kracht gaf om door te gaan. Op dezelfde wijze zullen wij aanstaande zondag eten van het brood van versterking, zodat een ieder die ervan eet kracht van God ontvangt om van 2012 een jaar van overwinning te maken!

Aanstaande zondag om 10u, bij de dichtstbijzijnde UKGR bij u in de buurt