bannerSite17Morgen hebben we nog een bijeenkomst van de Godllywood Zelfhulp, en tot zover hebben alle thema’s mij heel erg aangesproken. Ik zie mezelf in elk thema, omdat het gemeenschappelijke dingen betreffen voor vrouwen. Door getuigenissen van andere vrouwen zie ik ook dat dit meer voorkomt dan ik dacht.
Vroeger dacht ik dat ik de enige was die door zulk soort situaties heen ging. Daardoor voelde ik mij slechter dan iedereen. Vandaag zie ik dat het iets gewoons is dat veranderd kan worden. In plaats van me slecht te voelen en te blijven huilen, gebruik ik het intelligente geloof, wat mij uitstekende resultaten heeft gebracht.
Neem ook elke 3e zaterdag van de maand deel aan deze bijeenkomst die exclusief gericht is op vrouwen en gebaseerd is op praktische en intelligente lessen. Dit zal je helpen om in jouw binnenste te kijken, aan jezelf te werken en de langverwachte innerlijke verandering te bereiken.
Het zal op zaterdag 18 juni om 18u plaatsvinden aan de Fruitweg 4 in Den Haag. Maar het zal ook, via een live uitzending, te zien zijn in alle andere UKGR centra in Nederland.