Mijn partner en ik wilden heel graag een kind krijgen, maar vanwege problemen met mijn eileiders lukte dat niet. Ik bevond mij in een onmogelijke situatie.
Ik heb alles gedaan wat ik kond doen. Ik ging naar de dokters en deed alles wat ze tegen mij zeiden, maar mijn situatie veranderde niet.
Toen ik naar de UKGR kwam was de Campagne van Israël gaande en daar zag en hoorde ik mensen praten over de
wonderen die zij hadden bereikt. Dat gaf mij de energie om voor mijn grootste droom te strijden. Ik dacht bij mezelf: “als zij het kunnen bereiken, dan kan ik het ook”.
Ik gebruikte al mijn kracht tijdens deze Campagne en ik wilde alleen maar één ding hebben: een gezond kind. Vandaag de dag kan ik getuigen dat wonderen gebeuren. Ik ben veranderd van een onvruchtbare vrouw naar een trotse en blije moeder. De Campagne werkt dat is een feit!
Mariëlle Kensmil