Tegenwoordig weten veel mensen niet dat Pasen niets te maken heeft met chocolade eieren en konijntjes. Pasen is een feest van vrijheid. Niet alleen een fysieke vrijheid, maar voornamelijk de vrijheid van de problemen, van de vloeken, de pech en allerlei negatieve energie. Deze vrijheid werd betaald door het offer van Jezus.
Elk mens zoekt het geluk. Het probleem is dat velen nog niet weten dat het geluk, waar sterk naar gezocht wordt, in de geest begint. Ja, dat klopt. Net zoals God, bestaat de mens uit een drie-éénheid. Wij hebben een lichaam, een ziel en een geest, waarvan de geest de basis is. Een sterke geest betekent een gezegend leven.
Met dit voorstel, heeft het UKGR Centrum het Jouw Geest, Jouw Leven Evenement gehouden op paaszondag 8 april in het World Forum Theater in Den Haag. Ruim 1500 mensen kwamen bijeen en namen deel aan deze speciale middag. Het evenement begon met getuigenissen van sommige mensen die geholpen werden door het werk van de UKGR. Deze mensen hebben geleerd hoe zij, door middel van de positieve energie, hun problemen konden overwinnen en een beter leven konden bereiken.
Dhr. Minguel vertelde het publiek hoe hij in de UKGR de kracht vond om zijn cocaïneverslaving van meer dan 20 jaar te overwinnen. “Ik kon geen baan houden vanwege mijn verslaving” vertelde hij. Vandaag de dag is hij helemaal vrij van alle soorten verslavingen. Hij heeft ook een vaste baan kunnen vinden en behouden. “Ik ben nu een gelukkig mens”, concludeerde hij.
Naast hem, vertelde Mw. Bernadin hoe zij een burn-out had overwonnen door de gebedskettingen en campagnes van geloof in de UKGR te volgen. “Ik moest elke dag zware pillen slikken en werd opgenomen in een gesloten inrichting. Mijn leven was kapot en mijn gezin was helemaal uit elkaar gevallen.” verklaarde ze. Nu kan ze weer een normaal leven leiden samen met haar gezin.
Na de getuigenissen werd er voor alle aanwezigen gebeden. Er waren mensen die genezen werden tijdens het moment van gebed. Dat was het geval van Dhr. Freddy uit Rotterdam. Hij kon zijn rechterarm weer pijnloos opheffen, iets wat hij 20 jaar niet kon.
Het publiek kreeg ook praktische adviezen te horen door de positieve toespraak van bisschop Rui Silva. “Nadat wij tot God om iets bidden, moeten wij de zekerheid hebben dat Hij ons al heeft beantwoord. Wij moeten er niet aan twijfelen en zoals wij geloven, zó zal het zijn.”
Aan het einde ging iedereen naar huis met vrede en een glimlach. Oftewel, met de zekerheid van de overwinning.