Ongeveer 1500 mensen namen op zondag, 22 januari 2012, deel aan de eerste sessie van de Ketting van Positieve Energie. Het evenement, dat gehouden werd door het UKGR Centrum, heeft als doel om degenen die eraan deelnemen bewust te maken van de voordelen van de Positieve Energie en hun ook te tonen hoe ze de effecten van de negatieve energie kunnen uitschakelen. Gedurende het evenement werd de eerste tip gegeven om de Positieve Energie te activeren, en op hetzelfde moment de negatieve energie te blokkeren.
Veel mensen die al voordelen hebben gezien van de macht van de Positieve Energie vertelden hun ervaringen aan alle aanwezigen. Onder hen was mw. Monica Romano, die gedurende zeven maanden de diensten van het UKGR Centrum regelmatig bijwoont. “Ik kwam naar de UKGR met een abces, diabetes en hevige rugpijn. De pijn in mijn rug had ik al negen maanden en hij was ondraaglijk. Ik kon niet een lange tijd staande blijven. De abces zorgde ook voor veel pijn en dankzij al die pijn die ik had kon ik ‘s avonds niet goed slapen. De dokters hadden tegen mij gezegd dat er niets was dat zij voor mij konden doen. Ik dacht dat ik ging sterven en dit maakte mij heel bezorgd, omdat ik nog twee dochters had die van mij afhankelijk waren. Door deel te nemen aan de kettingen van de UKGR heb ik geleerd om de kracht van de Positieve Energie te gebruiken, en na twee maanden was ik helemaal genezen van alle ziektes”, vertelde mw. Romano
Veel mensen die uitgenodigd waren bevestigden aan het einde van de eerste bijeenkomst dat ze een verschil in zichzelf bemerkten. De lach op de gezichten van mensen die triest en bezwaard naar de bijeenkomst kwamen was duidelijk op te merken.
Als u deze speciale bijeenkomst hebt gemist, mis dan de bijeenkomst van aanstaande zondag niet, want het zal de laatste dag zijn van de 7 weken van de ketting van Positieve Energie.