Heeft u er ooit bij stil gestaan om te denken wat voor invloed u bent geweest, in de levens van degenen die u omringen? Bent u een positieve of een negatieve invloed geweest.
We worden vaak door anderen geobserveerd en we hebben dat niet eens in de gaten. Onze acties kunnen veel zeggen over wat en wie we zijn. De manier waarop we ons kleden, praten, handelen enz.
Hoeveel mensen zijn er wel niet op deze wereld die niks te maken hebben met God en een grote invloed hebben over velen. Velen willen hun volgen, zoals hun zijn, handelen, kleden enz.
Maar hoe zit het met degenen die God hebben? Wat hebben wij gedaan om de mensen om ons heen te beïnvloeden. Het is ook een manier om iemand te evangeliseren. Met uw uiterlijk en uw gedrag kunt u de aandacht van andere vrouwen trekken. Ze zullen willen weten wie u bent en wat het is dat u heeft.
Zodoende kunt u die persoon winnen en haar vertellen over hetgeen dat u heeft, dat zo speciaal is, en dat is God.
Als u om degenen die verloren gaan geeft, van ze houdt en iets anders wilt doen om hun aandacht te trekken, waarom begint u dan niet bij uzelf? Wees een goed voorbeeld, toon God door uw leven, straal en maak een verschil in iemands leven.
Thelma Silva