Mensen zijn slachtoffers van Milieurampen

[hana-flv-player video=”http://ukgr.nl/wp-content/uploads/2011/08/openbaring_klein.mov”
width=”400″
height=”330″
description=””
player=”4″
autoload=”true” autoplay=”true”
loop=”false” autorewind=”true”
/]


Het lijkt wel alsof de jaren 2010 en 2011 gekenmerkt zullen worden door Milieurampen. Chili, Nieuw Zeeland en China werden getroffen door aardbevingen en de ergste aardbeving vond onlangs plaats in Japan, een land dat de meeste maatregelen onderneemt om dit soort rampen te voorkomen. Overstromingen in Brazilië, Australië, Pakistan veroorzaakte honderden doden. Uitbastrende vulkanen, tropische tornado’s, lawines, tsunami’s, is dit de eindtijd?

Met het oog op de cruciale momenten die de wereld vandaag de dag meemaakt is het van extreem belang dat u participeert aan de Grote Studie van de Openbaring, die geschreven werd door bisschop Edir Macedo.
“Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra moet geschieden, en welke Hij door de zending van zijn engel aan zijn dienstknecht Johannes heeft te kennen gegeven. Deze heeft van het woord Gods getuigd en van het getuigenis van Jezus Christus, alles wat hij gezien heeft.” (Openbaring 1:1-2)
Elke zondag om 18u – Alleen in Den Haag aan de Fruitweg 4