De dag met God beginnen, betekent goed beginnen. Merk dat verschil op vandaag, nadat u de eerste 10 – 15 minuten, nadat u wakker werd, met Hem heeft doorgebracht. Sta wat eerder op om u zich niet te haasten.
Water drinken is één van de beste dingen die u voor uw gezondheid kunt doen. Er zijn verscheidene voordelen, te veel om op te noemen. Het is genoeg om te zeggen dat 2/3 van uw lichaam uit water bestaat! Dus, neem wat vocht tot u op.
Het Woord van God zegt dat nederigheid vooraf gaat aan eer. Vergeving vragen is een daad van nederigheid en kan het hart van een gekwetste persoon helen. Denk aan wie u onlangs misschien hebt gekwetst, of zelfs tijden geleden, en aan wie u nog geen vergeving hebt gevraagd. Verneder uzelf, u zult geëerd worden.
Het Financieel gebied – denk over het volgende na. We worden onder druk gezet door een consumerende samenleving en door middel van marketing om meer dan we nog hebben of kunnen betalen te kopen. De verleiding om in 3, 6, 12 of zelfs 300 keer af te betalen is zeer groot. Denk na over wat God voor Zijn kinderen had gepland: “zelf zult gij niet ter leen ontvangen…” Deze nieuwe gewoonte kan in de toekomst schulden en een krap leven doen vermijden.
Tot morgen!
Een bank is een plaats waar ze je een paraplu lenen tijdens mooie weer en het terugvragen wanneer het begint te regenen.
– Robert Frost
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 12

(Klik erop om het te vergroten)