God belooft zowel zegens voor degenen die zich vernederen als degenen die vernederd worden. Uw meditatie en gebed vandaag zal over deze les en belofte gaan.
Voorkomend medicijn: wacht niet om kiespijn te hebben om naar de tandarts te gaan, noch enig andere pijn om naar de dokter te gaan. Regelmatig controles doen is de beste manier om problemen te voorkomen.
Relatie: uw taak van vandaag zal u helpen om meer te denken aan de mensen om u heen. Er zijn sommigen die wat rust nodig hebben van uw stem… en er zijn weer anderen die hem vaker dienen te horen.
Financieel: herinnert u zich de taken van de eerste twee dag van dit voorstel nog, over de schulden? Maak nu het werk af. Stel een datum vast en bereken hoelang het u zal duren om eindelijk al uw schulden af te betalen. Schrijf deze datum op een zichtbare plek en werk hard om uw doel te bereiken.
Ontwikkeling: als u als een secretaresse werkt, koop dan een boek over hoe u een uitstekende secretaresse kunt worden. Als u een kleermaakster bent, koop dan een boek over kleermaken. Kortom, streef ernaar om uzelf te ontwikkelen in uw werkgebied, door te leren van degenen die meer dan u weten.
Tot morgen!

Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 13

(Klik erop om het te vergroten)