Voorstel van de Vasten van Daniël – 4
Aan degenen die de taken niet hebben kunnen vervullen: Sommigen zijn ontmoedigd, omdat zij niet alle taken van de dag hebben kunnen doen en ze vragen zich af of het wel de moeite waard is om door te gaan, omdat ze al een paar taken niet hebben vervuld. Het antwoord is: Natuurlijk wel! Er zal geen enkel bliksem op u neerkomen, omdat u een taak niet hebt kunnen vervullen. HEt is goed dat u uw best doet om alle taken te doen, maar als dat niet haalbaar is, ga dan door en doe die van de andere dagen. Als  het mogelijk is om een taak van en voorgaande dag nog te doen, dan is dat heel goed. Zo niet, maak u zich niet druk, het is beter om voort te zetten dan op te geven.
De takentabel staat hieronder. Één van de hoofdpunten van vandaag is om te denken over uw bezorgdheden en niet toe te laten dat ze uw vrede, geloof en geld van u roven! Er wordt veel uitgegeven, vooral tijdens de herdenkingsmomenten, gemotiveerd door de bezorgdheden die door middel van propaganda en sociale verwachtingen worden voortgebracht. Weersta ze. Gebruik uw hoofd.
In het vak – Relatie, nodigen wij u uit om erkenning en dankbaarheid te uiten aan iemand die een verschil heeft gemaakt in uw leven. Uw uiting, hoe eenvoudig hij ook moge zijn, kan een groot verschil maken in het leven van die persoon.
Om een slechte eigenschap te overwinnen is het belangrijk dat u iets goeds begint te doen om het slechte dat u doet te vervangen. Bijvoorbeeld, als iemand een slechte eigenschap van “alles op het laatste nippertje” wil overwinnen, dan dient hij een goede eigenschap van tijd te organiseren en een agenda bij te houden te beginnen – en niet iets belangrijks op het laatste moment willen doen, wanneer het al geen zin meer heeft.
Wees gezegend, en tot morgen
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 4
(Klik erop om het te vergroten)