Voorstel van de Vasten van Daniël – 5
Proficiat aan u die nog steeds bezig bent met dit voorstel. U bent een volhardend persoon en zult hiervoor beloond worden.
Laten we vandaag ons hoofd goed gebruiken. Denken, overpeinzen, beschouwen, plannen. En van daaruit overgaan naar beslissingen.
Er zijn mensen die giftig voor ons zijn. Ze voegen niets aan ons toe, maar vullen ons met twijfels en verwarring en hebben niet het beste met ons voor, zoals zij wel zeggen. Op dezelfde manier dat Jezus Zijn discipelen waarschuwde om uit de buurt te blijven van het zuurdeeg van de Farizeeën, heeft u als taak om dit soort mensen te identificeren en ze te verwijderen van uw leven. Weet zeker, u zult hierbij niets verliezen.
In het Financieel gebied, gebruik de kracht van uw verbeelding (wat een onderdeel is van de kracht van het geloof). Stel u zich gedetailleerd voor hoe u wilt dat uw professionele leven, bedrijf, veroveringen, vermogen en vrijgevigheid zal zijn in de komende 12 maanden. Behoud een vast beeld hiervan in uw verstand. Reis daar naartoe in geest. Bekijk door de ogen van het geloof alsof alles al behaald was. Vergeet niet wat u zag.
Andere talen praten is als een paspoort voor nieuwe gelegenheden. Als een nieuwe taal leren niet uw talent is, dan zal het goed communiceren in uw eigen taal ook veel deuren voor u openen. Beschouw het als een investering.
Ten slotte, na zoveel neuronen te hebben verbruikt, zal uw laatste taak van de dag zijn om ten minste 7 uren te slapen. Wie zou ooit zeggen dat slapen vandaag de dag een taak zou zijn… Maar goed, er is veel om te doen. We kunnen echter niet vergeten om onze energie weer op te laden.
Welterusten, en tot morgen!
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 5
(Klik erop om het te vergroten)