Voorstel van de Vasten van Daniël – 7
Door de taak van vandaag af te maken, zult u bij een derde van het voorstel zijn gekomen. Hoe is deze ervaring voor u geweest? Deel uw commentaar met ons, hieronder.
Misschien is de meest uitdagende taak van vandaag die van het Relatie gebied. Maar het is er ook één die u een verassend resultaat kan bieden. Denk aan iemand die u bewondert. Wat bewondert u aan die persoon? Waarom?
Verzamel wat moed, pak de telefoon of ga naar die persoon en vraag: Hoe doet u dat? Wat is het geheim van uw (vul die kwaliteit hier zelf in)? Heeft u een advies voor degenen die willen verbeteren?
Als u het nodig vindt, kunt u vermelden dat de reden voor alle vragen een taak van een speciaal voorstel is dat u doet. Wees er ook bewust van om niet teveel tijd van die persoon te nemen en hem/haar te bedanken voor de aandacht
Behalve de verkregen adviezen, zal deze taak u helpen om een mogelijke verlegenheid te overwinnen, het contact met die persoon te versterken en wie weet misschien wel het begin van iets voordeligs in de toekomst. Dus doe er alles aan om niet van deze taak te vluchten.
Tot morgen.
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 7

(Klik erop om het te vergroten)