Voorstel van de Vasten van Daniël – 8
Wie faalt om te plannen, plant om te falen. Als u geen doelen heeft, geen visie van wat u wilt bereiken en alleen maar van de ene op de andere dag leeft, dan zult u nooit verkomen.
Daarom motiveren de taken van gisteren en vandaag u om na te denken van wat u deze week wilt bereiken. Schrijf deze doelen op. Zeg, bij het beginnen van de dag, een gebed op tot God en vraag Zijn gunst en hulp. U zult zien dat deze week anders voor u zal zijn.
Het Relatie gedeelte – wij hebben, bijna allemaal, iemand in ons leven die ons op de zenuwen werkt; iemand die onze aandacht wegneemt en die ons doet wensen dat er een magisch poeder bestond dat wij op zijn/haar hoofd konden sprenkelen en hem/haar doen verdwijnen of veranderen tot een… konijntje.
Aangezien dit poeder niet bestaat, is het gebed ons enige redmiddel.
Dus, uw taak van vandaag is om voor die persoon te bidden dat hij/zij door de bliksem wordt getroffen het goed met hem/haar zal gaan. En terwijl u bidt, vraag dan ook voor geduld, wijsheid, zelfbeheersing – en herinner u zich dat iemand dit gebed ook met betrekking tot u kan doen!
Het Financieel gedeelte – wij allen hebben wel eens goede ideeën gehad die in ons verstand stierven voordat ze gebruikt konden worden. We gebruikten goede smoesjes: tijdgebrek, angst dat het niet zou werken, niemand hielp mij enz. De grote bedrijven en grote producten zijn de resultaten van een idee – en van iemand die niet bang of lui was om dat idee na te jagen. Dus, dat is uw taak voor vandaag.
Laten we met onze gehele kracht doorgaan in deze tweede week van het voorstel. En geef niet op!
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 8

(Klik erop om het te vergroten)