Mijn liefdesleven was een bron van ellende voor mij. In mijn eerste relatie werd ik vaak fysiek, verbaal en mentaal mishandeld. Na mijn scheiding begon ik een tweede relatie maar mijn toenmalige partner zocht telkens zijn oude relatie weer op. Ik werd zo vaak en zo hard teleurgesteld dat ik de liefde gewoonweg had opgegeven. Ik geloofde niet dat ik gelukkig kon worden.
Via de UKGR kwam ik in aanraking met de diensten van de LiefdesTherapie en daar leerde ik dat er wél een uitweg voor mij bestond. Door de bijeenkomsten leerde ik ook hoe ik mijn trauma’s kon overwinnen en mijn zelfwaarde op te bouwen.
Toen de Campagne van Israël werd aangekondigd in de UKGR besloot ik om deel te nemen, omdat ik gelukkig wilde worden in mijn liefdesleven. Ik had de droom dat ik iemand zou vinden die mij gelukkig kon maken. Ik maakte een offer en het was niet makkelijk, maar ik wilde een wonder zien in mijn liefdesleven.
Vandaag de dag ben ik gelukkig getrouwd. Ik heb een man die mij begrijpt, goed voor mijn kinderen zorgt en mij gelukkig maakt. Hij is meer dan hetgeen ik vroeg in de Campagne van Israël.
Sandra en Rui