Zelfhulp12Beste Online vriendin,
Als je niet bij de afgelopen dienst aanwezig was, hebt je echt wat gemist! Mijn lezeressen die aanwezig waren, weten waar ik het over heb.
De dienst begon met een eerlijk en sterk gebed om onszelf helemaal leeg te maken, want vaak gaan wij ergens naartoe om aan deel te nemen en ons hoofd zit op dat moment vol met bezorgdheid. Denk met mij mee… Kan een glas dat tot aan de rand is gevuld met water nog bijgevuld worden? Nee, natuurlijk niet, omdat het glas al vol is. Doordat wij onszelf helemaal leeg hebben gemaakt, waren wij in staat om te ontvangen.
Zoals je waarschijnlijk al weet, is dit het jaar van een voortreffelijke geest. Dit is een vrucht van de Geest van God. We hebben al over verschillende onderwerpen gesproken en deze maand spraken wij over iets wat vaak gebeurt en dat zelfs normaal is geworden voor deze wereld. Het is iets wat zich afspeelt tussen mannen en vrouwen, ouders en kinderen en zelfs tussen werkgevers en werknemers. Ik heb het over gebrek aan waardering. Mensen vinden het vaak moeilijk om genegenheid te tonen.
Bijvoorbeeld jij die deze boodschap leest. Je hebt vaak gehoord over de Godllywood Zelfhulp dienst die speciaal voor vrouwen is georganiseerd, maar je bent er nooit eerder geweest. Ondertussen blijf je maar klagen over waarom jouw leven niet aan het veranderen is… Dit is omdat je de hulp die jou aangeboden wordt niet aan het waarderen bent. Dit is een gelegenheid die wij 10, 5 of zelfs 3 jaar geleden niet hadden.
Wil je een transformatie zien gebeuren in jouw leven? Kom en neem deel aan de dienst… Waardeer deze gelegenheid die je aangeboden wordt en je zult ook ervaren wat anderen al hebben ervaren, mis het niet!
Onze volgende dienst vindt plaats op zaterdag 18 juni om 18.00 uur aan de Fruitweg 4, maar ook in het UKGR Centrum dichtbij jou (klik hier voor meer adressen), die te volgen zal zijn via een livestream. Wij wachten op u.
Screen Shot 2016-06-03 at 15.44.13