Mijn kleindochter werd geboren toen mijn dochter nog maar 6 maanden zwanger was. Zij was dus drie maanden te vroeg. Bij haar geboorte, was zij heel erg klein en woog zij wat minder dan één kilo, bovendien moest ze aan de beademing gezet worden omdat ze niet zelfstandig kon ademen. De artsen gingen haar gelijk testen en kwamen er achter dat zij bloed in haar hersens had. Omdat mijn kleindochter zo vroeg was geboren, was ze vatbaar
voor ziektes en was de kans ook groot dat ze niet normaal zou opgroeien en een leven met beperkingen zou hebben.
Mijn dochter die in Frankrijk woont, stuurde mij een foto van haar. Ik besloot om die foto mee te nemen naar de UKGR en een gebedsketting te volgen in het voordeel van mijn kleindochter, omdat ik de zekerheid had, dat God haar zou genezen en helemaal gezond zou doen worden.
Ik belde mij dochter op en vertelde haar om positief te blijven omdat haar kind gezond zou worden. Ik vertelde haar dat als iemand zou vragen hoe het met haar kind ging, ze moest zeggen dat alles goed gaat.
Ik volharde in de gebedsketting, gebruikte de kracht van mijn geloof en gaf niet op. Ik ging elke dinsdag met de foto van mijn kleindochter naar de UKGR, liet haar foto zalven en bad daar mee gedurende een aantal weken totdat ik de resultaten zag die ik wilde zien.
Na een paar weken belde mij dochter mij op met het nieuws dat haar dochter naar huis mocht omdat zij zich goed ontwikkelde. De arsten hadden andere foto’s gemaakt van de hersens van mijn kleindochter en constateerden dat er geen bloed meer in haar hersens was.
In twee maanden tijd is mijn kleindochter heel goed gegroeid, en nu is ze een gezonde, vrolijke en lieve baby.
JOANA FORTES