IK WIL EEN TEKEN!

DAT MIJN LEED OP EEN DAG ZAL EINDIGEN… 

EN U?
WELK TEKEN HEEFT U NODIG?
ZONDAG 25 NOVEMBER OM 10u

IN ALLE UKGR CENTRA 

 
 “Mislukt huwelijk, verslaving, verdriet en agressie, dat was MIJN LEVEN” 

“Nadat mijn huwelijk na 19 jaar mislukte, ging mijn leven helemaal bergafwaarts.
Ik voelde me in de steek gelaten en was mijn vertrouwen in vrouwen helemaal kwijt.
Ik begon hevig te drinken. Het kwam zelfs zover dat ik op een doordeweekse dag
2 flessen alcohol dronk en in het weekend 4 tot 5 flessen per dag. Ik begon veel te roken, raakte bij vechtpartijen betrokken en het bedrijf waar ik werkte ging failliet.
8 jaar lang zat ik in deze situatie.
Ik zag dat ik hulp nodig had om mijn leven te veranderen en via een kennis ben ik in contact gekomen met het UKGR Centrum. Ik begon daar de gebedskettingen te volgen en te luisteren naar wat er geleerd werd. Wat ik daar hoorde en leerde, begon ik ook in praktijk te zetten. Door dat te doen zag ik veranderingen in mijzelf. Vandaag de dag drink en rook ik niet meer, ik ben niet meer agressief en mijn financiën gaan naar voren. Na 8 jaar heb ik eindelijk weer vrede.”
George van der Gaag
 
2012-11-16T16:52:47+00:00

Heeft dit artikel je geholpen? Dus deel het!