Leanne Nolan_02Ik zat vol onzekerheden, complexen en haatte mijzelf. Ik had geen motivatie om iets te doen met mijn leven, zodoende begon ik te roken en te drinken om mijn problemen te vergeten. Omdat mijn familie en leraren berzorgd om mij werden, werd ik naar therapeuten gestuurd, maar niets hielp. Ik kreeg antidepresiva voorgeschreven. Ik probeerde uit te leggen hoe ik mij voelde, maar niemand begreep mij, dus sloot ik mezelf nog meer af.
Elke dag werd ik wakker met het verlangen om dood te gaan. Het was alsof ik in een totale duisternis leefde. Al geloofde ik niet dat iemand mij kon helpen, accepteerde ik toch een uitnoding om naar de UKGR te gaan.
Daar kreeg ik hoop dat mijn toekomst werkelijk anders kon zijn. Eindelijk had ik mensen gevonden die begrepen waar ik doorheen ging en dat maakte mij gelukkig! Na een tijdje hoefde ik van de dokter geen pillen meer te slikken en vandaag de dag ben ik niet meer depressief, maar vrij van alle negativiteit. Ik ben gelukkig en geniet van mijn leven.
Leanne Nolan