Telkens wanneer ik me geconfronteerd zag met een probleem of een negatieve situatie in mijn familie, dan moest ik een sigaretje nemen om me tijdelijk goed te voelen. Ik was een ware kettingroker. Ik rookte vijf pakken per dag en moest verschillende pakken bij mij hebben om mij gerust te stellen.
Het kwam zelfs zover dat men tegen mij zei dat ik naar sigaretten rook, maar ik zelf merkte dat nooit op.
Ik kreeg een folder van de UKGR in de brievenbus en die heb ik bijna twee jaar bewaard. Toen ik het leed niet meer aankon, ben ik daar uiteindelijk naartoe gegaan. Daar werd mij geleerd om gebedskettingen te volgen en te volharden.
Vandaag de dag rook ik geen enkele sigaret meer. Het leek onmogelijk om van de sigaretten af te komen, maar omdat ik nu rust en vrede in mijn binnenste heb, heb ik de sigaretten niet meer nodig.
Kamlawatie Jitan

Wilt u ook een verslaving overwinning? Klik hier voor meer info!