visie6Visie: weloverwogen mening over een zaak en hoe zich die zou moeten ontwikkelen* 
Als u iets in het leven wilt bereiken, dan dient u het eerst te visualiseren. U dient een goed gevormd beeld van uw doel te hebben en te strijden om het te bereiken.
Velen gaan door problemen en moeilijkheden heen en hebben daardoor een negatief ingestelde visie, omdat hij alleen gericht is om problemen op lossen.
Een positieve visie gaat niet uit van het probleem, maar juist van het behalen de dromen.
Gedurende 5 zondagen zullen wij, in de UKGR, tijdens de zondagochtend dienst, een speciaal gebed opzeggen, zodat de positieve visie van de mensen gerealiseerd zal worden in hun leven.
Aanstaande zondag zullen de mensen, in hun Visie boekje, hun positieve visie opschrijven wat hun financiën betreft.
Heeft u nog geen Visie boekje? Ga dan naar de dichtstbijzijnde UKGR Centrum en praat met een pastor, hij zal u uitleggen hoe u het dient te gebruiken.
*encyclo.nl
{slide=BEVRIJDING – 26 Mei} Ziet u gedaantes of hoort u stemmen terwijl er niemand aanwezig is? Lijdt u aan een verslaving? Kunt u niet goed slapen? Ben u vaak angstig? Zijn er problemen in uw leven die telkens terugkomen? {/slide}
{slide=VOORSPOED – 2 Juni} Bent uw werkloos? Heeft u meer lasten dan inkomsten? Heeft u moeite om uw projecten te behalen? Wilt u uw eigen zaak openen? Heeft u de droom om een eigen huis te kopen? {/slide}
{slide=FAMILIE – 9 Juni} Zijn er vaak ruzies in uw huis? Gaan uw kinderen het verkeerde pad op? Is er geen communicatie in uw familie? Zijn er ziektes of verslavingen in uw familie? Wilt u meer eenheid in uw gezin hebben?
Een gelukkige en positieve familie is: een bron van blijdschap, troost in moeilijke momenten, plezier om te ontvangen en te geven, bescherming tegen negativiteit, kortom, een stukje hemel op aarde.
Hoeveel mensen kunnen echter zeggen dat zij hiervan genieten wanneer zij naar hun gezin/familie kijken?
Het trieste antwoord is: heel weinig.
Aanstaande zondag, tijdens de 5 Zondagen van de Visie, zullen wij de kracht van het geloof gebruiken om de staat van onze familie te bepalen en te veranderen.
Hoe visualiseert u uw gezin/familie? Vrij van de verslaving? Uit het criminele leven? Meer saamhorigheid en eenheid? Respect tussen uw kinderen?
Wat is de Visie die u voor uw familie heeft? Kom en strijd door de kracht van uw geloof, zodat uw Visie werkelijkheid zal worden, want Jezus zei:
“…Alle dingen zijn mogelijk voor wie gelooft” (Marcus 9:23).
Zondag van de Visie voor de Familie
Alle UKGR Centra
Zondag 9 Juni om 10u
{/slide}
{slide=GEZONDHEID – 16 Juni} Lijdt u aan een chronische ziekte/pijn? Heeft u een ongeneeslijke aandoening? Bent u afhankelijk van medicatie? Moet u vaak naar een specialist voor controles? {/slide}
{slide=HEILIGE GEEST – 23 Juni} Voelt u een leegte in uw binnenste? Heeft u gebrek aan een innerlijke balans? Voelt u zich soms zwak in uw geloof? Heeft u geestelijke begeleiding nodig om een beslissing te maken? {/slide}