De transformatie van water naar wijn was het eerste wonder dat de Here Jezus verrichtte. Hij veranderde een element dat geen kleur, geur of smaak heeft, naar een element dat juist bekend staat om zijn mooie kleur, geur en smaak. Als u ook wilt dat uw leven, of een bepaald gebied van uw leven, een ongekende transformatie zal ondergaan, neem dan deel aan deze 6 ZONDAGEN VAN DE TRANSFORMATIE in het UKGR Centrum!

“Mijn huwelijk werd getransformeerd!”

maria_odete01“Mijn leven was in een chaotische staat. Nadat mijn huwelijk faalde, bleef ik alleen achter met de verantwoordelijkheid om mijn vier kinderen op te voeden.
De twee ergste momenten van mijn leven waren toen één van mijn kinderen verslaafd aan drugs raakte en een ander kind een ernstige ziekte ontwikkelde in de darmen.
Nu gaat het echter goed met hun! Mijn liefdesleven werd ook een succesverhaal, omdat mijn huwelijk hersteld werd.
Vandaag de dag kan ik mijzelf als een gelukkige vrouw beschouwen. Dit alles gebeurde omdat mijn leven in het UKGR Centrum getransformeerd werd!” Maria Odete Santos
 

6 ZONDAGEN VAN DE TRANSFORMATIE
Van 18 mei t/m 22 juni
In alle UKGR CENTRA, klik hier voor de adressen.