Van de ene op de andere dag begon mijn lichaam opeens op te zwellen. Ik kreeg hevige spierspasmen, zodat ik niet kon staan of zitten; ik kreeg problemen met mijn oriëntatie, als ik naar rechts wilde ging ik naar links; ik moest een wandelstok gebruiken om te kunnen lopen; ik kon geen conversatie houden zonder mijn verstuiver bij de hand te houden, want ik kreeg veel astma- aanvallen. Ik kreeg heel veel medicatie voorgeschreven, maar die maakten de symptomen alleen maar erger.
In de UKGR vond ik de kracht om al deze ellende niet te accepteren en terug te vechten tegen al die negativieit. Toen het voorstel van de Campagne van Israël werd verkondigd, nam ik de beslissing om eraan deel te nemen en te offeren, zodat ik de macht van God in mijn leven kon zien.
Wie vandaag naar mij kijkt zou nooit denken dat ik die klachten ooit had. Mijn lichaam zwelt niet meer op, ik hoef helemaal geen medicijnen meer in te nemen, heb geen wandelstok meer nodig en ik kan gewone gesprekken voeren omdat ik geen astma meer heb. Ik ben nu helemaal gezond en geniet van het leven.
Judith Wise