Wie wilt niet horen dat alles mogelijk is? Iedereen houdt ervan om positieve boodschappen te ontvangen.
Ik vergeet niet dat ongeveer vier jaar geleden, de huidige president van de Verenigde Staten, Barack Obama, de verkiezingen won, door het volgende motto te gebruiken: “Yes, we can!”
De mensen, die bezorgd waren vanwege de crisis en de veranderingen van de financiële situatie, stemden voor hem en kozen hem als president van de V.S.
Na een paar jaar raakten veel mensen die op hem stemden teleurgesteld, omdat ze zich realiseerden dat de situatie niet op zo een makkelijke manier, zoals het leek, veranderd kon worden.
En dat is wat de politici doen om stemmen te winnen…
Goed, laat me duidelijk maken dat mijn doel niet is om over politieke zaken te praten. In feite is de politiek niet mijn sterkste kant.
Mijn doel is het volgende: wanneer mensen zichzelf willen bevoordelen, zijn ze vaak in staat om de hemel en de aarde te beloven. Ondanks het feit dat ze weten dat veel van deze dingen niet nagekomen kunnen worden.
Welnu, denk met mij mee… Is God een politicus? Heeft Hij stemmen of aanhangers nodig?
Natuurlijk NIET!
En als Hij dat niet nodig heeft, waarom heeft Hij dan duizenden beloftes gegeven in Zijn Woord?
Ik kan hier alleen maar één verklaring voor vinden. Hij wil Zich manifesteren in het leven van degenen die in Hem geloven.
Men dient echter te geloven met handelingen. Theoretisch geloven is niet genoeg.
Als u zich in Zijn armen werpt, bereid bent om te luisteren en te doen wat Hij van u verwacht, dan kunt u bevestigen dat wat er in Zijn Woord geschreven staat, waar is.
Waarom doet u geen test, zoals de mensen, wiens levensveranderingen in deze website staan, hebben gedaan?
God wacht alleen maar op uw beslissing. Denk hierover na.
Bisschop Rui Silva
Volg mij op twitter: @BpRuiSilva
Bezoek ook mijn blog op: http://bpruisilva.blogspot.nl