bedrijvenAls de bedrijven de formule ontdekten…
Bisschop,
Ik ben 39 jaar en ken het UKGR Centrum al 20 jaar. Hoe meer ik het UKGR Centrum leer kennen, hoe meer ik begrijp dat jaren in de Kerk niet automatisch een betere levenskwaliteit of gemeenschap met God inhouden. Dit is fantastisch, omdat het de persoon die Hem vandaag accepteert de mogelijkheid biedt om onmiddellijk een wonder te bereiken.
Met trots zeg ik dat ik al meer dan 10 jaar voor de administratieve afdeling van de UKGR werk. Ik volg dagelijks diens groei, zowel in Portugal als ook in andere landen in Europa en Afrika. En wat heb ik veel geleerd zeg…
Ik heb een graad in Boekhouding en Bestuurszaken, Postgraduaat in Fiscaliteit, Master in Auditing, Doctoraat in Economie en ben ook een Universitair Professor. Met dit alles moet ik toegeven dat ik, ondanks alle jaren van studies, nog nooit zoveel heb geleerd zoals ik in het UKGR Centrum heb geleerd.
Men zegt dat zowel specialisten als normale werknemers zich in een crisis bevinden. De bedrijven doen er van alles aan om in leven te blijven. De experts van personeel en organisatie doen er van alles aan om de beste, efficiënte en professionele werknemers binnen te halen, maar desondanks gaan er elke dag bedrijven failliet.
Ik vraag mezelf wat er fout gaat. Hebben zij niet de beste mensen aangenomen? Wat is de reden van hun ondergang?
Administratieve taken uitoefenen voor het UKGR Centrum heeft mij ertoe geleid om andere landen te bezoeken. Waar ik ook heen ga, tref ik dezelfde scenario aan. De kracht van hun personeel en organisatie is overal hetzelfde, ik verwijs hiermee naar de pastors en bisschoppen van de UKGR.
Er zit “iets” in hun waar de werknemers van bedrijven over het algemeen niet over beschikken. Daarom komen de bedrijven in problemen. De pastor kent geen grenzen. De pastor heeft geen vaste werktijden noch verbergt hij zich achter een arbeidscontract. De pastor schaamt zich niet als hij een vreemde taal niet goed kan spreken. De pastor gebruikt al zijn kracht, zowel bij het houden van een dienst voor 5 mensen als voor een bijeenkomst voor duizenden mensen.
Voor degenen die het niet weten, er zijn pastors die niet eens genoeg hebben gestudeerd om goed te kunnen lezen en correct te schrijven. Dat is de waarheid, maar desondanks leer ik veel van hun en ik schaam mij er niet voor om dat te zeggen. Ik betwijfel dat een multinationaal bedrijf hun zou contracteren om een filiaal te openen in een ander land. Maar, als de wind die kant opwaait, dan gaan zij, hun vrouw in een hand en de koffers in een andere hand. Zodoende wordt de Kerk daar geboren, groeit hij en wordt hij gestabiliseerd. Welke werknemer zou dat doen voor een groot bedrijf? Zijn vrouw nemen, de koffers en weggaan, van de ene op de andere dag? Ik herhaal, er zit iets in deze mannen dat niet bestaat in de werknemers van vandaag de dag.
Als de bedrijven de formule ontdekten om deze kracht toe te passen in hun werknemers, dan zouden zij krijgers creëren in plaats van werknemers en zwaarden smeden in plaats van schulden op te stapelen.
En nog iets, als de landen de formule ontdekten om deze kracht toe te passen op hun machthebbers, dan zouden de dingen er heel anders uitzien.
Ik doe een uitdaging met de bedrijven die problemen ondervinden op de economische markten: doe een benchmarking met de UKGR. Tenslotte stopt de Kerk niet met groeien… terwijl wij in een tijd van crisis zijn. Dit kan alleen maar van een bovennatuurlijke kracht komen.
Met dank aan: César Ribeiro