Post Image

LOGO

Als iemand dorst heeft…

Op de laatste dag van het grote feest, toen de mensen helemaal klaar waren om te genieten, stond Jezus op en riep:

“Als iemand dorst heeft, laat hij tot Mij komen en drinken. Wie in Mij gelooft, zoals de Schrift zegt: Stromen van levend water zullen uit zijn binnenste vloeien.” (Johannes 7:37-38)

Jezus is u die afgeweken, verdrietig, terneergeslagen of vol bent van zoveel religies, aan het roepen. Hij ziet u en luistert naar uw aanroeping, maar Hij wacht alleen dat u tot Hem komt.

Om deze reden zullen we de Vasten van Daniël beginnen.

Deze vasten zal een geestelijke behandeling zijn. We zullen gedurende 21 dagen de seculiere dingen van dit leven, van deze wereld verlaten, en ons verstand, onze geest, 100% focussen op wat God in Zijn Woord heeft gesproken.

Iedereen die het Water wil drinken dat Jezus wil geven, zal dit offer doen; het verlaten van social media, shoppen, bioscoop, theater, soapseries en alles wat niets te maken heeft met het geloof in de Here Jezus.

U zult studeren, werken, doen wat er gedaan moet worden, maar u zult niet vermaakt worden met dingen die niets met God te maken hebben.

Dus wie dit Water dat leven brengt wil, moet naar de Bron gaan die Jezus is, want alleen Hij kan van u ook een bron maken om rivieren van Levend Water te laten stromen.

Jezus zei: Als iemand dorst heeft, laat hij tot Mij komen…

Dus als u dorst heeft naar de Geest van God, neem dan deel aan de Vasten van Daniël,

die deze zondag 22 september (middernacht van zaterdag naar zondag) begint.

En op de laatste dag van de Vasten, 13 oktober, zullen we een buitengewoon feest hebben waarin God merkbaar op ons allen zal neerdalen, en een nieuw leven met de volheid van de Heilige Geest zal brengen.

Laten we gedurende deze 21 dagen denken aan de dingen van Boven.

En u bent onze gast!

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*