Ik besteedde veel tijd met problemen oplossen, had schulden die ik niet kon afbetalen en was doelloos. Uiteindelijk kreeg ik een baan op een hele lage positie, maar daar nam ik genoegen mee omdat ik niet beter wist.
Het eerste wat ik ontving toen ik bij de UKGR kwam, was innerlijke kracht. Daardoor besloot ik om actie te ondernemen en niet te wachten op een verandering in mijn leven, maar om er één te veroorzaken. Door in praktijk te zetten wat ik in de UKGR leerde, begon mijn leven in korte tijd veel vooruit te gaan.
In korte tijd ben ik gegroeid tot teamleider. Onder mijn leiding heeft mijn team de meeste prijzen gewonnen en is onder 145 teams in geheel Nederland verkozen tot één van de beste teams. Mijn salaris is verdrievoudigd en mijn manager die 5 schalen boven mij dat hij mij workshops en trainingen geeft, zodat ik hogerop kan komen.
Vandaag de dag heb ik geen schulden en ben ik niet meer doelloos. Alles wat ik aanraak, slaagt en dat heb ik te danken aan hetgeen ik heb geleerd in het UKGR Centrum.
Johantan Pieternella