Bijbelstudie

Waarom is de Bijbelstudie op de Woensdagen zo belangrijk?

We weten dat naar school gaan van groot belang is. Ze heeft een grote verantwoordelijkheid bij het vormen van een burger. Het is er met als doel om kinderen, jongeren en volwassenen in een sociale kring te plaatsen, waar iedereen zich aan de regels houd en een eigen routine zal creëren. Daarnaast is een van de belangrijkste factoren van de school het overdragen van kennis op de mensen en het doorgeven van de basis dingen van het leven.

Hetzelfde gebeurt ook met degenen die de School van Geloof bijwonen. De bijeenkomsten hebben als doel om de mensen te leren hoe geestelijk volwassen te worden, zodat ze een stevig geloof hebben en zo de strijd van het leven het hoofd kunnen bieden om de grootste schat te bereiken die de mens kan veroveren: de Behoudenis van de ziel.

De Heilige Geest is geen kennis dat u heeft over dat er een God bestaat. Het is geen bijbelse kennis hebben, het is geen religie. Het is de Aanwezigheid van God in u hebben, zoals Hij beloofde in de Heilige Schriften. De ervaring van het ontvangen en het hebben van de Heilige Geest is dat u altijd de begeleiding heb in wat u dient te doen en hoe u kunt omgaan met moeilijk situaties die zich in uw leven zullen voordoen.

Dus als u een ervaring met God wilt hebben, dient de School van Geloof deel uit te maken van uw week.

Deze bijeenkomst wordt elke Woensdag om 10u, 15u & 19:30u gehouden.

Opwekking van het Geloof

Bijeenkomst voor de geestelijke versterking

Neem deel aan de bijeenkomst om 10u, 15u of 19:30u in het dichtstbijzijnde UKKG Centrum.

Bel voor meer informatie naar: 0486 54 73 57

(Klik hier voor telefoonnummers en adressen)