Alles stond stil voor mij toen mijn zoon opeens betrokken raakte bij een ernstig ongeluk. Hij viel naar beneden van een hoogte van twintig meter. Daardoor kreeg hij een
schedelbasisfractuur op twee verschillende plaatsen. Toen hij werd opgenomen in het ziekenhuis lag hij al in coma. Het ongeluk was zo ernstig dat de dokters mij weinig hoop gaven. Het enige wat ik te horen kreeg was dat de situatie zorgwekkend was en dat ik op alles voorbereid moest zijn.
Als moeder zijnde was dit het ergste dat in mijn leven kon gebeuren. Ik wist dat huilen, klagen of verdrietig zijn deze situatie niet zou oplossen, dus besloot ik om actie te ondernemen door mijn geloof te gebruiken.
Ik ben al enige tijd lid van de UKGR en begon gebedskettingen te volgen voor de genezing van mijn zoon. Ik streed zodat een wonder kon gebeuren in zijn leven.
Toen de Campagne van Israël werd aangekondigd, was er maar één doel dat ik had en dat was het herstel van de gezondheid van mijn zoon. Ik ging ervoor met mijn gehele kracht.
Korte tijd later begon de toestand van mijn zoon opeens te herstellen. Hij ontwaakte uit de coma. Zijn herstel ging telkens beter, todat hij uit het ziekenhuis ontslagen werd. Hij heeft sindsdien geen enkele klacht meer gehad. In de UKGR heb ik geleerd om niet naar het probleem, maar naar de oplossing te kijken en daardoor is mijn zoon bij mij in levende lijve.
Als u problemen heeft in uw familie, huil dan niet, maar leer uw geloof te gebruiken en u zult zien dat de situatie kan veranderen.
Maria Delia