Tita Rodrigues_02Ik leed aan borstkanker en leerde leven met deze ziekte. Ik moest geopereerd worden. Na
de operatie herstelde ik snel en ik dacht dat het leed voorbij was, maar een jaar later deed de gynaecoloog een onderzoek dat weer positief was voor kankercellen. Ik moest opnieuw geopereerd worden, maar dit keer zou mijn tepel, het tepelhof en een knobbel van 5cm verwijderd worden. Ik dacht dat ik nu genezen was! Maar toen ik ontslagen zou worden uit het ziekenhuis, analyseerden de artsen mijn dossier en kwamen ze tot de conclusie dat ik weer geopereerd moest worden en dat ze mijn gehele borst zouden moeten amputeren. Ik wilde niet door een derde operatie heen gaan! Mijn kracht had een dieptepunt bereikt.
Gezondheid herstelt
De artsen adviseerden mij dat mijn gezondheid achteruit zou gaan als ik mijn borst niet zou laten amputeren. Ik zou bijvoorbeeld last kunnen krijgen van luchtwegeninfecties. En dat is precies wat er gebeurde, ik begon longproblemen te krijgen en leefde met angst! In die periode werd ik uitgenodigd om naar de UKGR te gaan. Ik nam deel aan de genezingsdiensten en streed om genezen te worden. Samen met mijn medische behandelingen begon ik ook mijn geloof te gebruiken. Volgens de specialisten ben ik vandaag de dag genezen en de artsen kunnen dit bevestigen! Ik hoefde mijn borst niet te laten amputeren en mijn longen zijn nu prima. Ik gebruikte mijn geloof en nu ben ik weer gezond.
370 000 per jaar
Borstkanker is de meest voorkomende kwaadaardigheid bij vrouwen over de gehele wereld. Deze incidenten nemen toe afhankelijk van het economisch niveau. Meer dan de helft van de gevallen wordt gediagnosticeerd in welvaart staten: 370.000 gevallen per jaar in Europa alleen. In de Europese Unie is de kans 8% op het ontwikkelen van borstkanker vóór de 75ste levensjaar.