bannerGetuig

Op 13 juli zullen alle pastors en bisschoppen die verantwoordelijk zijn voor landen, samenkomen in de Tempel van Salomo te São Paulo om te bidden voor allen die een buitengewoon offer gemaakt hebben. Één God, één volk, één geloof, allemaal gebracht op één Altaar.
 
In het 36 jarige bestaan van het UKGR Centrum heeft dit nog nooit plaatsgevonden!

Voordat ik naar de UKGR kwam kan ik zeggen dat mijn leven een hel was. Als alleenstaande moeder moest ik twee kinderen opvoeden. Mijn zoon raakte verslaafd aan drugs en heeft jarenlang gebruikt. Door alle drugs die hij gebruikte is hij uiteindelijk verward geraakt en schizofreen geworden. Dit bracht heel veel problemen en met deze bezorgdheid en dit verdriet kwam ik naar de UKGR.
Ik leerde om gebedskettingen te volgen en deed dat trouw elke week. In de UKGR werd de Campagne van Israel geïntroduceerd.
Ik nam de beslissing om deel te nemen voor mijn zoon. Mijn droom was dat mijn zoon vrij zou worden van de situatie waar hij in zat en ik wist dat alleen God dit kon veroorzaken.
De situatie veranderde niet van de ene naar de andere dag, maar ik bleef volharden en zag na een tijd veranderingen in mijn zoon.
Mijn zoon hoefde niet meer naar de psychiater te gaan, vanwege grote vooruitgangen.
Langzamerhand zag ik dat hij ook geen drugs meer gebruikte. Hij stopte ermee en raakt het ook niet meer aan.
Toen mijn dochter achttien jaar oud werd, ontstonden er problemen tussen haar en mij. De ruzies en problemen liepen zo hoog op, dat zij wegging om te werken en niet meer thuis kwam. Er gingen dagen, weken, maanden en jaren voorbij zonder enig contact.
In de UKGR werd ik bemoedigd om gebedskettingen te volgen voor het herstel van mijn familie. Ik begon mijn geloof te praktiseren en vast te stellen dat deze situatie zou veranderen.
Ik heb nogmaals deelgenomen aan de Campagne van Israel, maar dit keer voor mijn dochter. Ik had de resultaten gezien in het leven van mijn zoon en had de zekerheid dat God ook in het leven van mijn dochter zou werken.
Enige tijd later nam mijn dochter uit haarzelf contact met mij op. Na zoveel jaren had ik niet verwacht dat mijn dochter mij zou bellen, maar dat deed ze wel.
Met de tijd zag ik veranderingen in de relatie tussen mijn dochter en ik.
Vandaag de dag kan ik zeggen dat ik eindelijk een goede, gezonde en liefdevolle relatie met mijn dochter heb. Vroeger werd ik verdrietig als ik keek naar hoe de situatie tussen mij en mijn kinderen was, maar nu niet meer.
God heeft alles veranderd en in de UKGR heb ik deze hoop gevonden. De hoop dat alles mogelijk is en niets te moeilijk is voor wie gelooft.
Sandra Winklaar