financieel_websiteWat heeft een persoon die door financiële problemen heengaat nodig? Een oplossing! Daarom wijden wij elke maandagavond toe aan het bieden van praktische begeleiding aan degenen die door financiële problemen gaan, degenen die in verhouding tot hun bekwaamheden te weinig verdienen, degenen die werkloos zijn, een rechtszaak hebben lopen of andere problemen hebben met betrekking tot hun financiën.
Tijdens deze bijeenkomsten begeleiden we de mensen
om financieel succes te bereiken!
Lees hieronder de getuigenis van een persoon die deelneemt aan deze dienst:
venetiavosNadat de relatie tussen de vader van mijn kinderen en ik op de klippen liep, bleef ik achter met heel veel financiële lasten die ik niet in mijn eentje kon dragen. Omdat ik telkens achterliep op mijn verplichtingen begon ik schulden te krijgen. Daarnaast was ik ook nog een werkloos en moest ik, met twee dochters om voor te zorgen, van een uitkering leven. De schulden stapelden zich telkens op en op een gegeven moment had ik zelfs 13 deurwaarders achter mij aan. Ik durfde ook niet eens meer mijn post te openen.
In het UKGR Centrum hoorde ik over de bijeenkomsten op maandag die gericht zijn op het financiële leven. Daarna leerde ik dat mijn probleem oplossen niet mijn doel moest zijn. Mijn doel moest zijn om mijn dromen te realiseren, het oplossen van mijn problemen was slechts een stap op weg naar mijn droom. Mijn wens was om een eigen zaak te openen, maar vanwege de schulden zag ik dat nooit zitten, totdat ik de bemoediging ontving . Ik zette de adviezen die ik daar ontving in praktijk en begon in het onmogelijke te geloven. Ik geloofde dat er een oplossing zou komen voor mijn schulden en dat ik mijn eigen zaak zou hebben.
Wat ik geloofde is tot stand gekomen. Ik kreeg een brief van een instantie die jarenlang te veel van mijn geld inhield en met het geld dat ik terugkreeg kon ik al mijn deurwaarders in één keer afbetalen. Daarnaast werden de deuren geopend, zodat ik mijn eigen zaak kon openen. Ik heb nu mijn eigen boekhouders kantoor. Ik, die voorheen financiële zorgen had, help nu mensen met hun financiële administratie.
Venetia Vos

De Avond van de Grootheid van God
Elke Maandag om 20u
Alléén in Den Haag aan de Fruitweg 4