Post Image

LOGO

De garantie van God

“De stem van de Heere is vol kracht, de stem van de Heere is vol glorie.” (Psalm 29:4)

“Wat zullen wij dan over deze dingen zeggen? Als God voor ons is, wie zal tegen ons zijn? Hoe zal Hij, Die zelfs Zijn eigen Zoon niet gespaard maar voor ons allen overgegeven heeft, ons ook met Hem niet alle dingen schenken?” (Romeinen 8:31-32)

God roept ons niet op tot een religie, noch om door te gaan met hetzelfde leven als voorheen.

In deze passage van Romeinen vraagt Hij ons om te redeneren. Als God in staat was om zijn Zoon als een offer voor ons te geven, hoe kan Hij ons dan niet de andere kleine dingen geven die we nodig hebben?

Maar natuurlijk, MET HEM zal Hij ons alle dingen geven. Als we de Zoon bereiken, bereiken we ook de rest, en dat is een garantie!

Dus de stem van God zegt: prioriteer Mijn Zoon en u zult al het andere hebben. Prioriteer al het andere en u zult niets hebben, want alles wat slechts door het geloof in de belofte wordt veroverd, en niet door een overgave van het leven op het Altaar, leven voor leven (de Here Jezus heeft Zijn leven al gegeven. Hij verwacht nu dat wij de onze geven), zal zijn als het huis gebouwd in het zand, dat snel is ingestort en een grote ruïne wordt.

De machtige en majestueuze Stem van de Here roept iedereen die van Hem wil zijn, om door en voor Hem te leven, en als gevolg hiervan, van Hem te ontvangen veel meer dan
we nodig hebben, zodat Hij door ons leven kan worden verheerlijkt.

Alles voor de enige en meest heilige God, onze Heer!

Met dank aan: Bisschop Wagner Negrão

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*