Als een vrijgezel kwam ik naar de UKGR. Ik begon te vechten voor mijn liefdesleven maar zag niemand die bij mij paste, mijn leeftijd had en alle kwaliteiten had die ik zocht in een man. Dit maakte mij verdrietig en gefrustreerd, maar omdat ik het niet accepteerde, besloot ik om deel te nemen aan de Campagne van Israel. Ik wilde het geluk in de liefde vinden. Het was heel moeilijk, omdat er gedachtes kwamen zoals “Er is niemand voor jou”, “Je zal oud worden en alleen blijven” enz. Desondanks gebruikte ik mijn geloof en bereidde ik mijn offer.
Na de Campagne bleef ik niet wachten. Ik begon acties te ondernemen alsof ik al verloofd was. Ik liet mijn bruidsjurk maken en kocht alles wat ik nodig had om te trouwen. Ik deed dit, omdat ik een absolute zekerheid had, dat mijn offer het resultaat in mijn liefdesleven zou voortbrengen.
Drie maanden later leerde ik via een kennis mijn huidige man kennen. We begonnen elkaar te leren kennen en konden het heel goed met elkaar vinden. Een jaar later waren we getrouwd. Deel nemen aan de Campagne is de korte weg naar het geluk en daardoor kan ik zeggen dat het werkt.
HELENA MARQUES