Post Image

LOGO

De laatste deur

Tienden, geloften, offerandes, offers … Ik had vaak slechte ogen jegens deze daden binnen de kerk. Zelfs met een verslagen en mislukt leven, verteerd door de geest van verslaving, dacht ik nog steeds dat ik gesloten zou worden. Wat dom van me. Ik verloor mijn jeugd en bijna mijn leven!!!

Toen ik de Heer Jezus ontmoette, was het niet anders. Ik verloor mijn leven, trouwens, de wereld verloor het toen ik mijn levende Redder ontmoette. Ik weet dat Hij leeft!!!

En de laatste deur die nog open was, was de deur die ik zo veel oordeelde. Daar stalen ze echt van mij, ze stalen mijn ziel uit de handen van de hel.

Ik was een Maria Magdalena in het leven, verloren, vol legioenen.

Vandaag heb ik leven en een leven in overvloed, het is mijn een genoegen om te dienen. En hoe meer ik Hem dien, des te meer ik Hem liefheb!

Ik weet precies wat voor privilege het is om een trouwe tiendegever offerandegever te zijn geworden, en mijn alles op het altaar te geven. Het is de gelegenheid die rechtstreeks uit de Troon van de Allerhoogste komt!

Met dank aan: Daiane Cristina

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*