SoebierJahaniEen maand voordat ik zou gaan trouwen kwam mijn broer opeens te overlijden. Ik had altijd een heel goede band met hem, hij was niet alleen mijn broer maar ook mijn beste vriend. Zijn dood deed mij in een zwart gat vallen. Omdat ik het verlies niet kon verwerken en om de pijn te kunnen verdoven begon ik te drinken.
Mijn verdriet zakte niet weg met de tijd en ik bleef maar drinken. Ik had een lieve vrouw en twee mooie kinderen, maar zelfs dat deed me niet stoppen met drinken. Naast mijn drankprobleem was ik ook verslaafd aan sigaretten, had ik last van nachtmerries en leed ik aan lichamelijke klachten. Ik had al jaren last van pijnen. Zowel lichamelijk als geestelijk was ik gebroken.
Mijn zus bracht mij naar de UKGR en de eerste keer dat ik daar was, werd er een gebed opgezegd en daarna merkte ik op dat ik geen pijn meer in mijn schouder voelde. Dat was een wonder voor mij. Ik had altijd over wonderen gehoord, maar die dag was ik echt verwonderd. Ik kon niet geloven dat ik de pijn niet meer voelde. Sindsdien begon ik vaker te komen en ik begon in te zien dat mijn leven weer opgebouwd kon worden.
Ik kan zeggen dat mijn leven vanaf die dag getransformeerd werd. Ik heb wonderen ervaren in mijn gezondheid, want ik heb geen pijnen of klachten meer. Ook heb ik mijn verslavingen aan alcohol en sigaretten overwonnen. Ik heb de pijn van het verlies van mijn broer kunnen verwerken en kan nu genieten van het leven. Ik ben een betere echtgenoot en vader geworden.
Soebier Jahani