21-dayprayer-on-mounthermon_nlWe zijn bezig met de laatste week van de Vasten van Daniël, oftewel de Week van de Heilige Geest. Van maandag 7 oktober tot zondag 13 oktober zullen allen die geloven hun volle kracht gebruiken en investeren om de grootste rijkdom aller tijden te ontvangen: de Vervulling met Gods Geest.

Dit zal niet alleen hier in Nederland plaatsvinden, maar wereldwijd in meer dan 180 landen. Stel u zich voor miljoenen mensen die allemaal voor hetzelfde bidden en in dezelfde Geest zijn. Deze week zal zeker weten krachtig zijn en niet te missen voor wie gedoopt of vernieuwd wil worden met de Heilige Geest.
Zondag 13 oktober om 10u is de dag van de Grote Samenkomst van de Heilige Geest, tijdens deze special dienst zal er ook een live-uitzending gehouden worden met bisschop Macedo vanuit Berg Hermon. Hij zal samen met andere bisschoppen vanuit het Heilige Land bidden voor allen die dorst hebben naar Gods Geest.
Breng zondag uw gezin, familieleden, vrienden, kennissen en allen die geloven met u mee, zodat zij deel kunnen nemen aan het grootste evenement van 2013. Miljoenen mensen zullen zich wereldwijd verenigen om de Vernieuwing en Doop met de Heilige Geest te ontvangen, samen met bisschop Macedo, die op Berg Hermon zal zijn.

Maandag 7 oktober t/m zondag 13 oktober – de Week van de Heilige Geest
&
Zondag 13 oktober om 10u de Grote Samenkomst van de Heilige Geest – bisschop Macedo live vanuit het Heilige Land