ser-a-bencaoHet doel van deze Campagne is niet zodat u nog een getuigenis zult hebben.
En daarom hebben we over Abraham gesproken; God maakte van hem de zegen. Er is een groot verschil tussen gezegend worden door God en de zegen zijn, want een zegen ontvangen verandert uw leven niet. Er zijn mensen die werden gezegend en een huis konden kopen, maar geen familie hebben om het huis mee te delen.
Deze keer stellen wij voor dat u een een gebedsvraag schrijft dat te maken heeft met één ding; deze keer zal uw gebedsvraag het volgende zijn: “Als ik een ware nakomeling van Abraham ben, dan moet ik zelf de zegen zijn.”
Wat betekent de zegen zijn? Lot werd gezegend omdat hij met Abraham was. Toen er een discussie was tussen de herders van Abraham en de herders van Lot, besloot Abraham dat het tijd was om de wegen te scheiden.
Hij gaf zijn neefje de keuze om te kiezen of hij naar de woestijn ging of het “paradijs”. Abraham wist al wat de keuze van Lot zou zijn, maar wilde hem het privilege geven om te kiezen.
Abraham was degene die voorspoedig was en Lot moest uiteindelijk het stuk land dat hij koos verlaten, want het werd volledig verbrand en hij verloor zijn vrouw uiteindelijk tijdens de ontsnapping.
Wanneer een persoon de zegen zelf wordt, maakt hij zich niet druk om de omstandigheden, noch heeft hij angst of vreest hij enige uitdaging of moeilijkheid. Waar hij ook is of zal zijn, wat hij ook doet, deze persoon is een zegen.
Abraham was een van de weinigen die ten volste genoot van een compleet leven, omdat hij van niemand anders afhankelijk was dan God. Deze Campagne is niet om uw leven te verbeteren; het is om uw leven te veranderen!
God zegent u.
Bisschop Randal Brito