Was jij bij de laatste Godllywood Zelfhulpdienst? Ja, dan je heb geleerd om een zelfverzekerde vrouw te zijn.
De meeste vrouwen hebben te maken met gebrek aan zelfvertrouwen en daarom was onze laatste Godllywood Zelfhulpdienst heel bijzonder. Met veel details en voorbeelden gingen alle vrouwen naar huis met een recept dat niet mis kan gaan.
Hieronder wat commentaren van vrouwen die aanwezig waren:
Eindhoven:
Onze afgelopen Godllywood Zelfhulp was voor mij heel erg leerzaam. En zoals ik in de dienst heb gehoord, zijn dit de ingrediënten om geestelijk meer en meer te kunnen groeien!
Tijdens onze Zelfhulp werd gesproken over hoe wij afhankelijk van God kunnen worden en ook over Ester, die voor ons een groot voorbeeld is. Wat mij het meest is bijgebleven, zijn de stappen om afhankelijk van God te worden. Het is belangrijk om God in alles te betrekken, zelfs in de dingen die zo simpel lijken. Want God laat bepaalde situaties toe, maar de moeilijke momenten zijn de gelegenheid om echt afhankelijk van Hem te zijn. Want het zijn momenten waarbij wij ons geloof gebruiken en God’s rechtvaardigheid vragen.
En wat mij ook het meest is bijgebleven over Ester, is dat zij alles had om een onzekere vrouw te worden, maar wat zo speciaal aan haar was, was dat zij op God vertrouwde waardoor zij door iedereen bewonderd werd. Wanneer onze gemeenschap met God goed is, straalt ons innerlijk, maar ook ons uiterlijk.
Deze Zelfhulp was echt een zegen voor mij, want heeft me veel aan het denken gezet en geleerd hoe ik de dingen beter kan doen.
Elke Godllywood Zelfhulp is een zegen!
Márcia Ventura Tiago
Eindhoven:
Ik heb deelgenomen aan de Godllywood Zelfhulp van afgelopen maand. Er werd gesproken over afhankelijk zijn van God door middel van het voorbeeld van Hadassa, die daarna Koningin Ester werd. En hoe je je onzekerheid kan overwinnen. Wat mij het meeste aansprak was hoe ik mijn onzekerheden kan overwinnen. Enkele tips die gegeven werden heb ik in praktijk gezet. Bijv. afhankelijk van God zijn en hulp vragen aan God
– Dus wanneer ik een probleem heb geef ik het aan God en lees ik zijn Woord zodat God met mij kan praten en laten zien hoe ik zou moeten handelen. En dit wat ik de laatste tijd aan het doen ben. Ik maakte iets mee, waarbij ik me normaal gesproken teveel zorgen zou maken. Maar ik heb het aan God gegeven, Hem om begeleiding gevraagd en verteld dat ik het zelf niet aan kan. Zo verbreekt het de onzekerheid en ben ik afhankelijk van God.
Oletta João
Westersingel:
Ik vond de dienst heel goed, ik heb belangrijke details geleerd die mij vanaf nu zullen helpen, met de hulp van God en met het geloof dat alles mogelijk is in mijn leven.
Ik dank God voor de gelegenheid die ik had om daar aanwezig te zijn.
Antonia Ana Soares
Als je niet aanwezig kon zijn bij de laatste Godllywood Zelfhulp bijeenkomst, wees dan maar gerust, omdat onze volgende bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 16 april om 18u aan de Fruitweg 4 te Den Haag.
Het zal ook via livestream te volgen zijn in de andere vestigingen van het UKGR Centrum.
photovisi-download1
photovisi-download copy 2 photovisi-download copy 3 photovisi-download copy 4 photovisi-download copy