Boven08Deze Vasten van Daniël was een grote vreugde.
Het was heel goed om te zien dat de mensen dorstig waren naar God, een ontmoeting met Hem wilden hebben en hun eigen wil en behoeftes loslieten om God te behagen. Deze dorst was markerend in de nachtwakes en het maakte niet uit of de volgende dag een werkdag was of niet. Alles was met één uniek doel: de waardevolste schat hebben.
Het resultaat kon niet anders zijn: mensen die gedoopt werden met de Heilige Geest, mensen die werden vernieuwd, het geloof dat werd versterkt en geweldige getuigenissen. God vond plaats om in ons midden te werken.
Ik wilde graag belangrijke punten die ik heb gezien benadrukken:
Volharding: Er waren heel veel strijden en echte innerlijke strijden, maar wanneer die strijden werden geconfronteerd, ontstond er een ervaring met God.
Voorbereiding: Dit was fundamenteel. De mensen kwamen niet om zomaar aan de diensten deel te nemen, maar er was gedurende de hele week een geestelijke voorbereiding met als Doel om dichterbij God te komen.
Doel: De offers die gemaakt werden, werden beschouwd als iets kleins, omdat de persoon wist waar ze wilde komen.
Met dit alles was de Vasten van Daniël een succes.
Degenen die zich hebben voorbereid en volhard, maar hun Doel nog niet hebben behaald, ga door want God wil Zich laten vinden. Neem altijd deel aan de diensten van Woensdag avond, de Avond van de Bruidegom en op zondag van de dienst van De Ontmoeting met God.
Ik zou graag alle vrouwen voor onze volgende Zelfhulp bijeenkomst willen uitnodigen, die zeker alle andere bijeenkomsten tot dusver zal overtreffen. Laten we ons voorbereiden, met als doel om een Voortreffelijke Geest te bereiken.
Zet de datum van onze volgende dienst al in je agenda. Het zal op zaterdag 16 juli om 18u aan de Fruitweg 4 zijn, maar het zal ook te volgen zijn via livestream in alle andere vestigingen van het UKGR Centrum.