fusVelen denken dat wij alleen dromen of nachtmerries hebben wanneer we slapen en dat beiden behoren aan een wereld van illusie en fantasie…
Van de 7 miljard en meer dan 200 miljoen mensen die op deze wereld leven, leven, op dit exacte moment dat u deze tekst leest, een nachtmerrie of een DROOM! Dat is de harde waarheid. Weet echter dat, of deze mensen hier nou bewust van zijn of niet, de keuze om het een of het ander te leven, alleen maar afhankelijk is van elk individu!
Maar waar, hoe en in welke situatie wordt deze keuze gemaakt? Er zal vast en zeker nooit iemand zijn die zou twijfelen, als hem de directe vraag werd gesteld of hij een droom of nachtmerrie wilde leven. Integendeel, zijn antwoord zou duidelijk en direct zijn: “DROOM!”.
Dit is echter exact wat er gebeurt wanneer een persoon niet de prijs wil betalen voor de realisatie van de DROOM van God voor zijn leven. Hij zal automatisch een ware NACHTMERRIE leven (depressie, ziektes, eenzaamheid, ellende, verslavingen, trauma’s, angst, complexen, erfelijke vloeken, constante ongelukken…) veroorzaakt door kwade geesten.
Dus, droom en nachtmerrie, beide tonen duidelijke en markerende kenmerken, die hen onderscheiden als nacht en dag, zoals goed en kwaad. We zullen leren de kenmerken van beide onderwijzen zodat u weet hoe ermee om te gaan:
Kenmerken van nachtmerries:
Worden voortgebracht door kwade geesten, ze vertalen zich in erfelijke vloeken…
Kenmerken van dromen:
Worden voortgebracht door God, omvatten het Geloof, vertalen zich in Zegens en Overwinningen…
SIGNALEN DIE TONEN DAT U EEN NACHTMERRIE LEEFT:
U bent een persoon die…
– onzeker is;
– ontmoedigd is;
– een betrokken gelaat heeft;
– angstig is;
– verbitterd is;
– depressief is;
– onrustig is;
– negatief is;
– ongedefinieerd is;
– een laag zelfbeeld heeft;
Deze staat van leven is niet momenteel maar constant…
SIGNALEN DIE TONEN DAT U EEN GEREALISEERDE DROOM LEEFT:
De gerealiseerde Droom van God doet u als volgt leven…
– Zeker;
– Enthousiast;
– Licht;
– Bruisend;
– Zelfverzekerd;
– Geliefd;
– Gelukkig;
– Geduldig;
– Positief;
– Gedefinieerd;
– Met een verhoogd zelfbeeld;
Ook deze staat van leven is niet momenteel maar constant…
De waarheid is dat: wie niet Offert, een nachtmerrie leeft, maar het leven van Degen die naar het Altaar gaat, verandert in een Gerealiseerde Droom!
God is met u, en ik ook!
Bisschop Júlio Freitas