Mijn financiele leven was verre van normaal. Het was een regelrechte ramp! Ik had heel veel schulden. De grootste schuld die ik had bedroeg in totaal 16.000 euro. Hierdoor werden al mijn toeslagen ingehouden en kreeg ik alleen maar 35 euro per maand.Daarmee moest ik, als een alleenstaande moeder met twee kinderen om voor te zorgen, overleven. Dit was een heel moeilijke situatie voor mij. Maar ondanks alles had ik een zekerheid in mijn binnenste dat dezesituatieopgelostzouworden. Ik had al een ervaring met de kracht van het geloof toen ik voor het eerst naar de UKGR kwam. Ik leed aan verschillende ziektes en aandoeningen en door deel te nemen aan de gebedsketting en de Campagne van Israël was ik in staat om helemaal vrij te worden van alle ziektes. Dus ik wist dat deze situatie ook opgelost kon worden. In de UKGR volgde ik elke maandag de diensten die gericht zijn op het financiële leven. Hoe negatief desituatie ook was, ik gaf niet op en zette door.
De Campagne werd nogmaals aangekondigd en ik nam de beslissing om te offeren. Het had al eens gewerktin mijn leven en ik wist dat ik ook nu een overwinning zou bereiken. Offeren was heelmoeilijk voor mij, maar in die situatie blijven was nog moeilijker. Ik ging ervoor met mijn gehele kracht.
Na de Campagne bleef ik volharden, de gebedskettingen volgen en geloven in wat ik had gedaan. Ik ging door met het volgen van de gebedsketting op maandag voor mijn financiële leven. Ondertussen had ik ook aleen advocaat ingeschakeld die een brief voor mij had opgesteld en gestuurd. Weken gingen voorbij zonder enige reactie. Totdat ik eenbriefkreegwaarinstonddat mijn schuld van 16.000 euro kwijtgescholden was! Dit was geen toeval, omdat het precies was waar ik voor had geofferd in de Campagne.
Vandaag de dag ben ik helemaal schuldvrij, gelukkig en ik ben bezig om mijn eigen bedrijf te beginnen.
Monica Romano