video.yahoofinance.dailyticker.com@e77be9bb-de3f-3343-b93e-20611b3f7700_FULLHet is het verhaal van mijn leven, die van u en miljoenen anderen die op deze wereld leven.
Wanneer wij hetgeen hebben bereikt dat wij zo graag wilden hebben, dan is het nog niet genoeg. Mijn zoektocht kwam echter ten einde toen ik het ultieme GENOEG wilde hebben!

“En Hij heeft tot mij gezegd: Mijn genade is u genoeg, want de kracht openbaart zich eerst ten volle in zwakheid” (2 Korintiërs 12:9).

Hoevelen hebben gezondheid, roem, familie, juwelen, diplomas, politieke invloed, geld, gaan naar feestjes, reizen de wereld rond, maar niets lijkt genoeg voor hun te zijn? Miljoenen, miljarden… Het lijkt wel alsof hun leven een constante zoektocht van “genoeg” naar “genoeg” is, totdat niets van hetgeen zij bezitten voldoende lijkt om dat onverzadigbare verlangen tevreden te stellen.
Maar als er niets bestaat dat genoeg is, dat voldoende is voor uw leven, dan komt dat omdat het u aan het GENOEG van God ontbreekt. En Zijn GENOEG is meer dan de oplossingen van problemen, het behalen van doelen en de verwezenlijking van dromen. Weet u wat Zijn GENOEG is? Nee? Weet het dan vanaf nu: dat is de Heilige Geest!!!
Maar waarom is dat zo?
Omdat alleen de GENADE van God ons GENOEG is.
En wat is de Genade van God?
De Genade van God is de Heilige Geest, die Zich ten volle openbaart in onze zwakheden, met het doel om ons sterk te maken, zodat wij stand kunnen houden en kunnen overwinnen.
Nu kunnen wij de reden begrijpen waarom het hebben van geld, huis, gezondheid, een gezin of zelfs de wereld aan onze voeten, desondanks, niet genoeg is. Wij kunnen begrijpen waarom er zoveel mensen zijn die ogenschijnlijk “alles” lijken te hebben, maar dit alles is nooit voldoende of genoeg voor hun, en waarom is dat? Omdat zij niet over het GENOEG van God beschikken, en dat is de Heilige Geest.
Het GENOEG van God is alles wat wij nodig hebben om echt gelukkig en compleet te zijn. Het is het startpunt van alles in het leven, want als u het GENOEG heeft, dan komt al het overige als een toevoeging en wordt het in uw leven alleen maar een aanvulling en niet het hoofddoel, want dat heeft u al en dat is het GENOEG!
Tijdens deze 36 jaren hebben wij miljoenen mensen gezien die met niets naar het UKGR Centrum kwamen en vandaag de dag, omdat zij gedoopt werden met de Heilige Geest, alles hebben, alles overwonnen en alles veroverden.
Dus wie het GENOEG van God heeft, wordt door niets meer aangetrokken, omdat hij al alles heeft. Hij vreest niets, omdat hij al zijn ergste vijanden al heeft verslagen, zijn eigen ik, de angst voor de dood en de demonen. De “wereld” kan zijn aandacht trekken, maar het zal hem niet interesseren omdat hij al het GENOEG van God heeft.
En voor degene die een definitive genoeg wilt voor zijn bezorgdheid, besluiteloosheid, beschamende situatie in zijn liefdesleven, familie, financiën enz. bestaat er alleen maar één weg, en dat is het GENOEG van God, de Heilige Geest, die ons sterk maakt, net zoals HIJ STERK is.
IK HEB NIETS, geen roem, geld, ervaringen of diploma’s, maar omdat ik het GENOEG van GOD heb – EN DAT IS ZIJN GEEST – ben ik 100% VERZADIGD!!! En u?
Ik zie u in de UKGR of in de Wolken!
Bisschop Júlio Freitas