sacrificioANTÓNIO CARLOS: “ELKE DAG TIJDENS DE VASTEN VAN DANIËL ZAG IK VERANDERINGEN IN MIJN BINNENSTE, IK HAD MIJZELF NOG NOOIT ZO TOEGEWIJD EN AL MIJN KRACHT IN DIT DOEL GEZET ZOALS IK NU GEDAAN HAD. IK ZIE DAT DE GEESTELIJKE WAARDE KOSTBAAR EN ONEINDIG IS. IK BEN VASTBESLOTEN DAT IK DE HEILIGE GEEST IN ZIJN VOLHEID ZAL ONTVANGEN!”
Wat kan ik zeggen over de uitspraak van António Carlos?
Zoals ik eerder al zei, er zijn geen offers die niet leiden naar het resultaat dat in uw voordeel zal zijn, precies na het inzetten van zijn overgave, toewijding en complete kracht in de Vasten van Daniël begon hij de veranderingen in zijn binnenste te zien. Het is alsof uw fysieke ogen (de wereldse informatie…) zich sluiten, zodat uw geestelijke ogen (uw gemeenschap met God…) geopend kunnen worden en u nu kunt inzien en toegeven dat hetgeen dat ontbreekt de Heilige Geest is.
Vanaf het moment dat u de deur opent naar deze geestelijke dimensie, ontvangt u een buitengewone vastberadenheid, om het grootste doel te bereiken en alleen maar vervuld te worden met Gods Volheid, oftewel, de Doop met de Heilige Geest.
God is met u, en ik ook!
Bisschop Júlio Freitas