unnamedTijdens mijn huwelijk werd ik vaak bedrogen. Hierdoor werd ik zo gekwetst dat het een invloed had op mijn persoonlijkheid. Ik hield er veel wrok aan over en werd agressief. Ik raakte depressief en bleef met drie kinderen achter. Het verdriet was immens en ik kon het niet onder controle houden. Ik kon niet als voorheen functioneren en voelde me hulpeloos, want geluk vinden leek onmogelijk.
Ik ging hulp zoeken omdat ik deze innerlijke pijn niet meer wilde meedragen, maar ik zocht het op verkeerde plekken. Ik ging naar verschillende occulte plaatsen, in de verwachting dat daar alle pijn weggenomen kon worden, maar dat hielp totaal niet. Op een dag ontving ik een folder van het UKGR Centrum, maar ik stopte hem in mijn tas en deed er een jaar lang niks mee. Totdat ik op een bepaald moment geen oplossing meer zag voor mijn problemen en zodoende de stap nam om naar het UKGR Centrum te komen.
De eerste dag dat ik naar het UKGR Centrum kwam, heb ik voor het eerst in één jaar goed geslapen. Ik begon deel te nemen aan de gebedskettingen voor de bevrijding en woonde de bijeenkomsten bij op zondag. Mijn leven veranderde niet in één dag, het was een proces.
Vandaag de dag heb ik rust en vrede in mijn binnenste. Er is een groot verschil tussen hoe mijn leven toen was en hoe het nu is. Ik ben gelukkig !
Marion Korsten