CarmelitaBurkeGeluk, vrede en gezondheid waren voorheen slechts begrippen en woorden waarvan ik alleen kon dromen, maar die altijd onbereikbaar voor mij leken. Mijn leven was namelijk totaal vernietigd. Ik had nachtmerries, kon niet slapen, was jarenlang depressief en slikte hier ook antidepressiva voor. Daarnaast leed ik aan verschillende ziektes, waaronder 15 jaar aan lymfeklierkanker, versleten kniebanden, rugklachten, bloedarmoede, vleesbomen en er stond mij ook nog een oogoperatie te wachten.
Om de situatie te veranderen zocht ik hulp in occulte zaken, maar dit hielp niet. Toen de situatie niet erger leek te kunnen worden, kreeg mijn zoon ook een zeer ernstige burn out, zo hevig dat hij hier zelfs voor werd opgenomen in een gesloten inrichting. Mijn eigen situatie was al heel erg, maar de situatie van mijn zoon brak werkelijk mijn hart. Ik was ten einde raad.
Toen een dame mij met iemand hoorde praten over mijn situatie, gaf ze mij een uitnodiging om een bijeenkomst bij te wonen in het UKGR Centrum. Vanwege de situatie van mijn zoon besloot ik het een kans te geven en ik woonde al gauw meerdere diensten bij. Ik begon gebedskettingen te volgen voor de gezondheid, de bevrijding en woonde trouw de bijeenkomsten op zondag bij. Ook begon ik in praktijk te zetten wat mij werd geadviseerd en nam zelfs deel aan een Campagne van geloof.
Vandaag de dag zijn zowel mijn zoon als ik compleet genezen, hersteld en functioneren wij weer goed. Ik werk nu weer, slaap goed, heb geen van de bovengenoemde klachten meer en boven alles ben ik gelukkig.
Geluk, vrede en gezondheid zijn niet meer slechts begrippen, het is vandaag de dag mijn realiteit.
Carmelita Burke