bannerweb
Hallo iedereen,
Hoe gaat het met jullie? Nieuwsgierig om te weten wat het volgende thema van de maandelijkse bijeenkomst zal zijn?
Ik heb gezien hoe God van ons houdt en tot in de details voor ons zorgt. Hij heeft ons geschapen, dus wie weet beter dan Hem hoe wij in elkaar zitten, toch?
Het Woord van God leert ons Hem te kennen in al onze wegen, zodat Hij onze wegen recht zal maken. In praktijk betekent dit dat als ik door een bepaald probleem heen ga, God met mij zal willen praten. Misschien was ik bezig met mijn eigen leven en liet Hij een situatie toe om met mij te praten, zodat ik terug naar Hem zou gaan en Hij mij zo zou helpen om uit die situatie te komen.
Ken je die dingen die gebeuren en we niet weten waarom? Nou, God geeft ons daar een gelegenheid om ons geloof te kunnen praktiseren, de liefde voor de naasten te kunnen praktiseren, de vergeving, nederigheid, wijsheid enz…
De volgende keer dat je door een probleem of moeilijkheid heen gaat, probeer er dan achter te komen wat God wil dat je uit die situatie zal leren en raak niet wanhopig. Hij zal nooit de controle over iets verliezen.
Lieverds, ik ken het thema van onze maandelijkse bijeenkomst al en het is sensationeel. Het is iets dat wij allemaal vaak doen en zonder te weten ons leven verstoort… Hmm… wat zal het zijn?
Kom morgen, zaterdag 21 Mei en wordt ook bevoordeeld door onze maandelijkse diensten,alleen voor vrouwen. Het zal om 18u plaatsvinden aan de Fruitweg 4, maar ook in een UKGR Centrum bij jou in de buurt, waar het te volgen zal zijn via livestream.